Οδηγίες Ψησίματος

Πατσαβουρόπιτα/τετραγωνάκι
Τοποθετούμε την πίτα στο ταψί και αλείφουμε με αυγουλάκι (ή αλλιώς με νερό) όπως είναι παγωμένη. 
Την βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμους, στο προγραμμα πάνω/κάτω για 45′ με 50′ αναλόγως τον φούρνο.
Στα πρώτα 15′ και αφού μαλακώσει κόβουμε στα ήδη χαραγμένα σημεία και τέλος ξανα κόβουμε 10′ πριν βγει, ώστε το φύλλο να βγει άρτιο.

Πουγκί/Κουρού/Πεϊνιρλί
Ξεπαγώνουμε το προϊόν από το βράδυ και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι το επόμενο πρωί. (εναλλακτικά 2 ώρες ξεπάγωμα πριν ψήσουμε)
Τοποθετείτε το προϊόν στο ταψί με λίγο χώρο ανάμεσα το ένα απο το άλλο και αλείφουμε με αυγουλάκι μόνο. 
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στο πρόγραμμα πάνω/κάτω για περίπου 15′ με 20′ αναλόγως το φούρνο.   

Μπουγάτσα
Τοποθετούμε το προϊόν στο ταψί όπως είναι παγωμένο.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς  στο πρόγραμμα πάνω/κάτω
Αφού ροδίσει και φουσκώσει από την μία μεριά, την γυρίζουμε από την άλλη. ¨Οταν φουσκώσει και η άλλη πλευρά και ροδίσει, η μπουγάτσα είναι έτοιμη. 

Σφολιατάκια
Σφολιατάκια είναι οι μπουκίτσες με φύλλο σφολιάτας, στα δείγματά μας είναι τα μηλοπιτάκια, τα κρεμάκια, τα τυροπιτάκια, τα λουκανοπιτάκια καθώς και τα ταχινοπιτάκια. 
Τοποθετούμε τις μπουκίτσες στο ταψί και αλείφουμε με αυγουλάκι (ή αλλιώς με νερό) όπως είναι παγωμένες. 
Τις βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμους, στο προγραμμα πάνω/κάτω για 25‘ με 35′ αναλόγως τον φούρνο.
Αφού φουσκώσουν και πάρουν ρόδινο χρώμα, τα τοποθετούμε εκτός φούρνου καθώς είναι έτοιμα για κατανάλωση.